Social media

SOCIAL MEDIA


Facebook, LinkedIn, Instagram, Snapchat en de vele andere netwerken vormen het hedendaagse social media landschap. Maar voor welk kanaal moet je nu kiezen? Uit de cases die we in het verleden hebben behandeld bleek dat de keuze voor een bepaald social media kanaal vaak veel verder ging dan alleen het kiezen. Want waarom kiest een bedrijf voor een kanaal, welke boodschap willen ze overbrengen en nog belangrijker wie is nou de doelgroep? Vakidioten kan je helpen bij het kiezen van een social media kanaal maar zal altijd kritisch doorvragen. Dit om optimaal rendement voor jullie te kunnen genereren voor het bedrijf en zo de juiste oplossing te vinden.

Ben je een (online) marketeer, specialist of bijvoorbeeld ondernemer en ben je op zoek naar een interessante training of cursus? Kies dan voor de Vakidioten social media training of cursus. Klik snel op onderstaande mogelijkheden om meer informatie te krijgen.

KOM IN CONTACT MET VAKIDIOTEN


We komen graag met je in contact om te kijken hoe de vakidioten iets voor jou of je organisatie kan betekenen. Samen vermenigvuldigen we vakkennis!
E-MAIL VAKIDIOTEN