Wild marketing

WILD MARKETING


Er bestaan diverse radicale en originele Marketingtechnieken die kunnen worden ingezet om een boodschap de wereld in te helpen. Een hele bekende is Guerillamarketing, gericht op het in korte tijd zoveel mogelijk aandacht te generen, waarbij zeer beperkte kosten worden aangewend. Wij van Vakidioten introduceren graag een nieuwe marketingtechniek, genaamd ¨Wild Marketing¨. Kenmerkend voor deze techniek is het radicaal omdraaien van de status quo, het ombuigen van zwaktes naar sterktes, het markeren van een nieuw startpunt voor de doelgroep en net als bij Guerilla Marketing het inzetten van een stevige dosis originaliteit.

Wij zetten deze techniek doorgaans op 2 manieren in:

– Om originele, innovatieve en creatieve oplossingen te bedenken voor één of meerdere concrete problemen van onze klanten.

– Om werknemers middels een workshop te leren om op een andere manier te kijken naar hun omgeving (binnen en buiten het bedrijf). Hierbij is het doel niet om direct te komen tot bruikbare ideeën, maar veel meer om werknemers te stimuleren tot het generen van een continue stroom van creatieve ideeën.

KOM IN CONTACT MET VAKIDIOTEN


We komen graag met je in contact om te kijken hoe de vakidioten iets voor jou of je organisatie kan betekenen. Samen vermenigvuldigen we vakkennis!
E-MAIL VAKIDIOTEN