Strategisch advies

STRATEGISCH ADVIES


Als marketeer of directielid ben je dagelijks bezig om je bedrijf strategisch op de kaart te zetten. En als je zo intensief bezig bent, dan kan het soms lastig zijn om met een frisse objectieve blik naar de Strategie te blijven kijken. Op zo´n moment kan het strategisch inzicht van een externe partij uitkomst bieden. Onze Vakidioten sparren daarom graag op niveau met je mee. We dagen je uit en bieden vernieuwende perspectieven. Hierbij schakelen we razendsnel tussen online en offline strategieën.

  • Verfrissende kijk op internet marketing

  • Externe waardevolle kennis

  • Actief door heel Nederland

  • Jarenlange ervaring binnen diverse branches/bedrijven

ONLINE MARKETING DOOR HEEL NEDERLAND

Selecteer via onderstaande links de stad bij jou in de buurt. Onze vakidioten helpen je graag bij het oplossen van de verschillende online marketing vraagstukken die bij je spelen. Van conversie optimalisatie, zoekmachine optimalisatie, campagnes, social media tot aan strategisch advies.

STRATEGISCH ADVIES SESSIE

Ja, ik wil strategisch advies!

Wil je graag een volgende stap zetten met je online marketing? Profiteer van jarenlange ervaring! Per uur, in projectvorm of een analyse met plan voor een snelle stap vooruit. Neem contact met ons op!

KOM IN CONTACT MET VAKIDIOTEN


We komen graag met je in contact om te kijken hoe de vakidioten iets voor jou of je organisatie kan betekenen. Samen vermenigvuldigen we vakkennis!
E-MAIL VAKIDIOTEN